+46(0)8-590 344 60 info@redclean.se

Service

Service

Rikstäckande teknisk service och support

RedCleans tvättmaskiner har ofta en central roll i våra kunders industriella processer. En störningsfri komponentrengöring är många gånger helt avgörande för effektiva monterings- och produktionsflöden. Därför är det också självklart för oss att erbjuda en rikstäckande och snabb teknisk service och support på levererade utrusningar. Vårt heltäckande tekniska stöd kan innebära felsökning, service och underhåll på plats hos er eller på verkstad om så krävs.

Servicetjänster med stor bredd

Vi utför kompletteringar, uppgraderingar och anpassningar. Vi erbjuder också PLC-programmering.

Reservdelar i lager

Genom att lagerhålla de vanligaste reservdelarna minimeras stilleståndstiderna.

Användarsupport och tekniskt stöd

Vi stöttar våra kunder med tekniskt stöd och råd när det gäller användning av levererade tvättmaskiner. Stödet förenklar för nya medarbetare att snabbt förstå maskinernas funktioner.

Serviceavtal och förebyggande underhåll

Industriell komponentrengöring kännetecknas som regel av att tvättmaskinerna gå kontinuerligt. Det är oundvikligt att det inte uppstår driftstörningar och behov av reparationer, men med ett proaktivt och förebyggande underhåll minimeras risken för störningar. RedClean erbjuder därför kundanpassade serviceavtal där en tekniker på plats går igenom er tvättutrustning, kontrollerar status och föreslår åtgärder. Allt sammanfattas i ett protokoll.

Kontakta RedClean för mer information om vår rikstäckande service och support!
Tel 08-590 344 60, service@redclean.se eller ingemar@redclean.se

Sverige

+46(0)8-590 344 60
info@redclean.se

Org-nummer: 55859-8485
Innerhar F-skattsedel

Red Clean AB

Leverantör av tvättmaskiner för komponentrengöring